27/2/11

Joves amb Pete Seeger canten i fan recomanacions a Obama

En el veritable esperit del nostre fundador, Pete Seeger, el poder de la cançó de la joventut del Clearwater i la Lliga de Pagesos Urbans de Newburgh, NY porta endavant la passió i l'energia dels Grans de la America's Outdoors amb la iniciativa d'unes sessions de música celebrades a l'agost passat per crear un vídeo musical. Els joves van treballar junts creant nous versos en la cançó de Woody Guthrie "This is Your Land" "Aquesta terra és Nostra Terra", per expressar les seves recomanacions de política pel president Obama.

Tot un projecte de col laboració, Clearwater associat amb el Nostre Hudson i la Fundació de Música Electrònica, per recolzar els seus esforços i produir aquest vídeo amb aquests joves líders.

L'aire lliure és una gran solució. Involucrar-se. Sortir a l'aire lliure. Cap nen deixat dins.Els nens han de sortir al carrer per ser forts i saludables. La propera generació de líders ambientals a l'aire lliure construeix el lideratge. Líders Verds per donar suport a Ciutats Verdes amb un futur sostenible. Els nostres fills han parlat. Ara és el seu torn.Senyor president Obama necessitem que ens escolti!