14/12/11

Premi internacional Alfons Comín per Arcadi Oliveres

El president de l'entitat Justícia i Pau i professor d'economia aplicada de la UAB, Arcadi Oliveres, ha rebut el 28è Premi internacional Alfons Comín per la seva croada contra les injustícies. VEURE LA SEVA TRAJECTÒRIA
El jurat del guardó li ha atorgat perquè "treballa sense treva per donar a conèixer les causes que originen la injustícia i la violència del sistema neoliberal i també el negoci de la guerra".
L'acte de lliurament es va fer dimarts a la tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, que estava ple a vessar.
El tribunal també ha destacat que Oliveres "ha compromès la seva vida generosament en la construcció d'un món més just on sigui possible la pau". L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha repassat la trajectòria de l'homenatjat. La Fundació Alfons Comín va concedir el premi l'any passat al col·lectiu indígena Comitè Regional per a la Promoció i Defensa de la Vida de Chicomuselo de Chiapas (Mèxic), mentre que el 2009 el va rebre Arrels Fundació.
FELICITATS ARCADI! QUE PER MOLTS ANYS SEGUEIXIS DESVETLLANT CONSCIÈNCIES!